Direct contact

06 - 253 315 78

Naamswijziging VB & H Schilderwerken naar Thomas Schilderwerken

Van

vb-h-schilderwerken-logo

Naar

Professioneel schilderbedrijf

Een nieuwe bedrijfsnaam

Vanaf vandaag zal VB & H verdergaan onder de nieuwe naam Thomas Schilderwerken. Dit is een spannende en belangrijke verandering voor het bedrijf.

De naamsverandering is een natuurlijke evolutie voor het bedrijf, dat de afgelopen jaren steeds meer gegroeid is en een grotere aanwezigheid heeft gekregen in de regio. Met de nieuwe naam willen we het bedrijf nog beter positioneren en duidelijk maken waar het voor staat: kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Thomas Schilderwerken blijft dezelfde diensten aanbieden als voorheen, met een team van ervaren en gedreven professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardig schilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk en bieden ook diensten aan op het gebied van behangwerk, glaszetten en onderhoudswerkzaamheden.

Vertrouwd schildersbedrijf

Onze toekomst

Eigenaar Thomas is trots op de nieuwe naam en kijkt uit naar de toekomst van het bedrijf: “De naamsverandering is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. We zijn nog steeds dezelfde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit, maar met een nieuwe naam kunnen we ons nog beter onderscheiden en ons richten op onze klanten.”

Thomas Schilderwerken zal de komende weken en maanden haar nieuwe naam actief promoten en zichzelf presenteren als hetzelfde vertrouwde bedrijf met een vernieuwde uitstraling.