Direct contact

06 - 253 315 78

Over ons

Thomas Schilderwerken is in 2023 uitgekozen tot de winnaar van de Nationale SchildersVakprijs onderhoudsschilderwerk. Met het onderhoudswerk Luxe woonboerderij Helmond hebben we laten zien dat we de capaciteit en de knowhow in huis hebben om de meest uiteenlopende projecten professioneel aan te pakken.

Thomas Schilderwerken-schildersvakprijs-2023-11

Thomas

Thomas Schilderwerken-logo-de-betere-schilder

Thomas Haseke

Oprichter

Thomas Schilderwerken, meesterschilder, heeft zowel de capaciteit als de knowhow in huis om de meest uiteenlopende projecten zeer professioneel aan te pakken.

Het schildersbedrijf heeft een goede reputatie op het gebied van perfectie, kwaliteit en duurzaamheid, flexibiliteit en service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers neemt hierbij een grote plaats in. Op alle niveaus worden de werkzaamheden begeleid door deskundige medewerkers.

Thomas Schilderwerken is een gewaardeerde en deskundige partner in de schilders- en afwerkingsbranche van vastgoedonderhoud in Nederland en België. Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame producten van gerenommeerde merken.

Vanuit onze jarenlange ervaring en studies adviseren en ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers vertrouwen daarnaast op marktconforme prijzen en korte levertijden. Betrouwbaarheid, snelheid, kennisoverdracht, creativiteit, klantgerichtheid en vakmanschap zijn dan ook onze belangrijkste speerpunten.

Thomas Schilderwerken en behangwerk is ontstaan in 2022 door een naamswijziging van VB&H Schilderwerken deze sinds 2002 werkzaam is in de particuliere vastgoed sector.

Duidelijke afspraken

Opleveringstijd

Thomas Schilderwerken maakt met u duidelijke afspraken en houdt zich daaraan. Onze medewerkers komen op tijd en werken goed en netjes door om de overlast voor u minimaal te houden. De werkomgeving wordt opgeruimd en restmaterialen worden altijd afgevoerd volgens de milieueisen.

Het enige wat wij niet in de hand hebben is het weer. Bij regen, vorst of vochtigheid maar ook bij felle zon, kan het beter zijn om de werkzaamheden even uit te stellen. Dit gebeurd alleen als de door de weersomstandigheden, het te verwachten kwaliteitsniveau in de weg staat.

Uiteraard wordt er met de opdrachtgever overlegd en wij doen er alles aan om gemaakte planningsafspraken zoveel mogelijk na te komen.

Stap 1

Offerte aanvraag

Op zoek naar een schilder- en/of behangwerk? Geef uw wensen door en wij maken een passende offerte voor u.

Stap 2

Intake

Samen gaan we in gesprek om uw wensen te bespreken en duidelijke afspraken te maken.

Stap 3

Opdracht

Wij gaan systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbewerken en de afwerking.

Stap 4

Uitvoering

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met zorg uitvoeren. Onze medewerkers komen op tijd en werken goed door om de overlast voor u minimaal te houden.

Uitgelicht

Referenties