Direct contact

0492 - 55 19 77

Ons werk

Kwaliteit voorop

Kwaliteit dat telt

Uitgebreid pakket diensten

Thomas Schilderwerken is geen prijsstunter. Dat kan ook niet, want kwaliteit heeft tijd en zorg nodig. Door een methodische aanpak, een goede logistiek en vakkundige medewerkers kunnen wij een concurrerende offerte aanbieden.

Een gezonde verhouding tussen prijs en kwaliteit resulteert dagelijks in vervolgopdrachten van tevreden opdrachtgevers.

Elke opdracht is anders en elke opdrachtgever heeft specifieke wensen. Een algemeen tarief is daarom niet erg realistisch. Thomas Schilderwerken geeft u vooraf inzicht in de kosten en de kostenopbouw alsmede in eventuele meerkosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Professional

Vakmanschap

De keuze is niet altijd even gemakkelijk. Prijs, snelheid van werken, grootte en naamsbekendheid, het zijn allemaal factoren bij de keuze. Maar over een aantal jaren zijn al die criteria bijna vergeten. Het enige wat dan nog telt, is de kwaliteit van het schilderwerk.

Daarom gaat Thomas Schilderwerken systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbewerken. Zo wordt een goede basis gelegd voor het vakwerk. Bij de afwerking worden professionele gereedschappen en producten gebruikt.

Hiermee kan in een korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het resultaat zal u nooit teleurstellen.

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun werk met zorg uitvoeren. Daarbij maken ze niet alleen gebruik van de allerbeste verfproducten, maar ook van de beste materialen en nieuwste technieken.

Tijd?