Direct contact

06 - 253 315 78

Ons werk

thomas-schilderwerken-binnenschilderwerk-en-behangen
Kwaliteit dat telt

Uitgebreid pakket diensten

Thomas Schilderwerken is geen prijsstunter. Dat kan ook niet, want kwaliteit heeft tijd en zorg nodig. Door een methodische aanpak, een goede logistiek en vakkundige medewerkers kunnen wij een concurrerende offerte aanbieden.

Een gezonde verhouding tussen prijs en kwaliteit resulteert dagelijks in vervolgopdrachten van tevreden opdrachtgevers.

Elke opdracht is anders en elke opdrachtgever heeft specifieke wensen. Een algemeen tarief is daarom niet erg realistisch. Thomas Schilderwerken geeft u vooraf inzicht in de kosten en de kostenopbouw alsmede in eventuele meerkosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Professional

Vakmanschap tot in de puntjes

De keuze is niet altijd even gemakkelijk. Prijs, snelheid van werken, grootte en naamsbekendheid, het zijn allemaal factoren bij de keuze. Maar over een aantal jaren zijn al die criteria bijna vergeten. Het enige wat dan nog telt, is de kwaliteit van het schilderwerk, schilderwerk zoals het hoort, schilderwerk tot in de puntjes.

Daarom gaat Thomas Schilderwerken systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbewerken. Zo wordt een goede basis gelegd voor het vakwerk. Bij de afwerking worden professionele gereedschappen en producten gebruikt.
Hiermee kan in een korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het resultaat zal u nooit teleurstellen.

Ons team bestaat uit deskundig en ervaren vakmensen die hun werk met zorg en passie uitvoeren. Daarbij maken ze niet alleen gebruik van de allerbeste verfproducten, maar ook van de beste benodigde materialen en de nieuwste technieken.